Інформація щодо процедур закупівель

на виконання п. 41  Постанови Кабінету Міністрів України 
від 11 жовтня 2016 р. № 710 «Про ефективне використання державних коштів» із змінами внесеними Постановою Кабінету Міністрів України  від 16 грудня 2020 р. № 1266 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 1 серпня 2013 р. № 631 і від 11 жовтня 2016 р. № 710»

Найменування предмета закупівлі із зазначенням коду ЄЗС

Вид та ідентифікатор закупівлі

Очікувана вартість предмета закупівлі

Обґрунтування

Очікуваної вартості предмета закупівлі

Код ДК 021:2015: 15110000-2 – М'ясо (М’ясо курятини (філе) код ДК 021:2015: 15112130-6)

Відкриті торги з особливостями UA-2023-04-07-001620-a

234 393,00 грн. (двісті тридцять чотири тисячі триста дев’яносто три гривні 00 копійок) з ПДВ.

Очікувана вартість  предмета закупівлі складає 234 393,00 грн. (двісті тридцять чотири тисячі триста дев’яносто три гривні 00 копійок) і визначена відповідно до примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі (затверджена наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 року №275) виходячи з моніторингу цін на ринку таких товарів та з урахуванням середніх споживчих цін на товари (послуги) по Україні у березні - квітні 2023 року по Житомирській області. (http://www.ukrstat.gov.ua).

Щодо розміру бюджетного призначення: відповідно до статті 4 Закону планування закупівель здійснюється на підставі наявної потреби у закупівлі товарів, робіт і послуг. Заплановані закупівлі включаються до річного плану закупівель. Закупівля здійснюється відповідно до змін до річного плану.  Затверджено кошторис на 2023 рік, в якому зокрема передбачаються видатки на оплату продуктів харчування, в т. ч. «М’ясо курятини (філе)»

Обґрунтування: Технічні та якісні характеристик предмета закупівлі: У замовника є необхідність у закупівлі товару даного виду, оскільки за своїми якісними та технічними характеристиками найбільше відповідає вимогам та потребам замовника. Тому, для дотримання принципів Закону, а саме максимальної економії та ефективності замовником було прийнято рішення провести закупівлю саме даного виду товару.  (Товар повинен відповідати нормативному документу на цей вид продукції (товару).

Кількість, поставки та інші характеристики товару:

З/п

Найменування

Один.

виміру

Загальна кількість товару

Технічна характеристика товару

1

М’ясо курятини (філе) код ДК 021:2015: 15112130-6

кг

1 817

"охолоджене м’ясо птиці. М'ясо повинно бути без згустків крові, без залишків кишечника та репродуктивних органів всередині, з чистою поверхнею,  зовнішня поверхня суха, не завітрена, жировий  шар не повинен виступати за м’язову тканину більше, ніж на 1 см, добре знекровлені, внутрішня поверхня чиста, без згустків крові, оперення повністю видалено.       

           М'ясо повинно бути вітчизняного виробництва.

           М'ясо повинно постачатися в харчовій вакуумній упаковці.  На упаковці повинно бути маркування з найменуванням товару, визначенням дати виготовлення, терміну придатності, походження товару, найменування виробника тощо.

Товар має відповідати стандартам (ДСТУ 3143-

2013)