Заходи до Міжнародного дня людей похилого віку і Дня ветерана 1 жовтня 2023 року у Волицькій громаді.

  • 228

Фото без опису

Цей день є визначним і особливим, щоб  кожен громадянин пам’ятав про свою історію, вшановував і надавав підтримку людям похилого віку, ветеранам, пенсіонерам, адже вони найбільше потребують нашої допомоги та уваги.  Цей день став прекрасною нагодою ще пильніше звернути увагу на проблеми літніх людей, а також  висловити глибоку вдячність і пошану старшому поколінню за чиїми плечима пройдені  нелегкі життєві дороги.

Нині на території громади проживає 1515 пенсіонерів, з них:

73 чоловіки  знаходиться на обслуговуванні у відділенні соціальних послуг за місцем проживання (вдома), які отримали  3200 послуг

З нагоди відзначення  Міжнародного дня людей похилого віку і Дня ветерана начальник відділу соціального захисту населення та надання соціальних послуг Волицької сільської ради Рибак Валентина Адолінівна завітала до Благодійного фонду Благодійної організації  «Наш Дім Стара Котельня» привітати зі святом пенсіонерів,  ветеранів та осіб з інвалідністю, які там проживають. Без уваги не залишились і наші переселенці, Валентина Адолінівна  разом із депутатом Волицької сільської ради Мацик Оленою Олександрівною   зустрілась із  внутрішньо переміщеними пенсіонерами, які перебувають у місті компактного проживання села Стара Котельня, щоб привітати  із Міжнародним днем похилого віку та Дня ветерана та обговорили їх нагальні потреби.

 Надалі пріоритетними та найважливішими завданнями залишається забезпечення високого рівня обслуговування громадян похилого віку. Кожного дня місцева влада та працівники Відділу  роблять все можливе, щоб на схилі літ пенсіонери відчували постійну увагу й тепло наших вдячних сердець.