ДК 021:2015:15110000-2: М’ясо (Філе куряче ДК 021:2015: 15112130-6 Курятина)

  • 142

Інформація щодо процедур закупівель

на виконання п. 41  Постанови Кабінету Міністрів України 
від 11 жовтня 2016 р. № 710 «Про ефективне використання державних коштів» із змінами внесеними Постановою Кабінету Міністрів України  від 16 грудня 2020 р. № 1266 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 1 серпня 2013 р. № 631 і від 11 жовтня 2016 р. № 710»

Найменування предмета закупівлі із зазначенням коду ЄЗС

Вид та ідентифікатор закупівлі

Очікувана вартість предмета закупівлі

Обґрунтування

Очікуваної вартості предмета закупівлі

ДК 021:2015:15110000-2: М’ясо (Філе куряче ДК 021:2015: 15112130-6 Курятина)

Відкриті торги з особливостями UA-2023-02-07-003478-a

265 566.00 грн. (двісті шістдесят п’ять тисяч п’ятсот шістдесят шість гривень 00 копійок) з ПДВ.

Очікувана вартість  предмета закупівлі складає 265 566.00 грн. (двісті шістдесят п’ять тисяч п’ятсот шістдесят шість гривень 00 копійок) і визначена відповідно до примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі (затверджена наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 року №275) виходячи з моніторингу цін на ринку таких товарів та з урахуванням середніх споживчих цін на товари (послуги) по Україні у січні - лютому 2023 року по Житомирській області. (http://www.ukrstat.gov.ua).

Щодо розміру бюджетного призначення: відповідно до статті 4 Закону планування закупівель здійснюється на підставі наявної потреби у закупівлі товарів, робіт і послуг. Заплановані закупівлі включаються до річного плану закупівель. Закупівля здійснюється відповідно до змін до річного плану.  Затверджено кошторис на 2023 рік, в якому зокрема передбачаються видатки на продукти харчування, в т. ч. м'ясо (філе куряче).

Обґрунтування: Технічні та якісні характеристик предмета закупівлі: У замовника є необхідність у закупівлі товару даного виду, оскільки за своїми якісними та технічними характеристиками найбільше відповідає вимогам та потребам замовника. Тому, для дотримання принципів Закону, а саме максимальної економії та ефективності замовником було прийнято рішення провести закупівлю саме даного виду товару.  (Товар повинен відповідати нормативному документу на цей вид продукції (товару).

Найменування товару

Одиниця виміру

Кількість

Вимоги до якості

1.

Філе куряче ДК 021:2015: 15112130-6 Курятина

кг.

2043,0

Філе куряче першої категорії має бути  охолодженим/замороженим, без стороннього запаху, не повинно бути залишків шкури, згустків крові, забруднень, не ушкоджене, повинно бути блідо-жовтого кольору з рожевим відтінком,  вітчизняного виробництва, без ГМО. Маркування тари за допомогою наклеєної паперової етикетки. Маркування товару повинно містити таку інформацію: назву та адресу підприємства-виробника і місце виготовлення; масу нетто одиниці пакування, г; кінцеву дату споживання «Вжити до» або дату виробництва та строк придатності; умови зберігання. Товар що постачається повен мати необхідні сертифікати якості. Товар має постачатися партіями у кількості згідно із заявками Замовника. Доставка проводиться транспортом Постачальника з дотриманням санітарно-гігієнічних умов зберігання та перевезення продукції.