ДК 021:2015:15110000-2: М’ясо (Філе куряче ДК 021:2015: 15112130-6 Курятина)
Інформація щодо процедур закупівель
на виконання п. 41 Постанови Кабінету Міністрів України
від 11 жовтня 2016 р. № 710 «Про ефективне використання державних коштів» із змінами внесеними Постановою Кабінету Міністрів України від 16 грудня 2020 р. № 1266 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 1 серпня 2013 р. № 631 і від 11 жовтня 2016 р. № 710»
Найменування предмета закупівлі із зазначенням коду ЄЗС |
Вид та ідентифікатор закупівлі |
Очікувана вартість предмета закупівлі |
Обґрунтування |
Очікуваної вартості предмета закупівлі |
|||
ДК 021:2015:15110000-2: М’ясо (Філе куряче ДК 021:2015: 15112130-6 Курятина) |
Відкриті торги з особливостями UA-2023-02-07-003478-a |
265 566.00 грн. (двісті шістдесят п’ять тисяч п’ятсот шістдесят шість гривень 00 копійок) з ПДВ. |
Очікувана вартість предмета закупівлі складає 265 566.00 грн. (двісті шістдесят п’ять тисяч п’ятсот шістдесят шість гривень 00 копійок) і визначена відповідно до примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі (затверджена наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 року №275) виходячи з моніторингу цін на ринку таких товарів та з урахуванням середніх споживчих цін на товари (послуги) по Україні у січні - лютому 2023 року по Житомирській області. (http://www.ukrstat.gov.ua). Щодо розміру бюджетного призначення: відповідно до статті 4 Закону планування закупівель здійснюється на підставі наявної потреби у закупівлі товарів, робіт і послуг. Заплановані закупівлі включаються до річного плану закупівель. Закупівля здійснюється відповідно до змін до річного плану. Затверджено кошторис на 2023 рік, в якому зокрема передбачаються видатки на продукти харчування, в т. ч. м'ясо (філе куряче). |
Обґрунтування: Технічні та якісні характеристик предмета закупівлі: У замовника є необхідність у закупівлі товару даного виду, оскільки за своїми якісними та технічними характеристиками найбільше відповідає вимогам та потребам замовника. Тому, для дотримання принципів Закону, а саме максимальної економії та ефективності замовником було прийнято рішення провести закупівлю саме даного виду товару. (Товар повинен відповідати нормативному документу на цей вид продукції (товару).
№ |
Найменування товару |
Одиниця виміру |
Кількість |
Вимоги до якості |
1. |
Філе куряче ДК 021:2015: 15112130-6 Курятина |
кг. |
2043,0 |
Філе куряче першої категорії має бути охолодженим/замороженим, без стороннього запаху, не повинно бути залишків шкури, згустків крові, забруднень, не ушкоджене, повинно бути блідо-жовтого кольору з рожевим відтінком, вітчизняного виробництва, без ГМО. Маркування тари за допомогою наклеєної паперової етикетки. Маркування товару повинно містити таку інформацію: назву та адресу підприємства-виробника і місце виготовлення; масу нетто одиниці пакування, г; кінцеву дату споживання «Вжити до» або дату виробництва та строк придатності; умови зберігання. Товар що постачається повен мати необхідні сертифікати якості. Товар має постачатися партіями у кількості згідно із заявками Замовника. Доставка проводиться транспортом Постачальника з дотриманням санітарно-гігієнічних умов зберігання та перевезення продукції. |