Міжнародний день людей з інвалідністю

  • 182

Фото без опису

Переймаючись буденними проблемами, ми повинні замислюватись над непростою долею людей з вадами здоров`я і не тільки 3 грудня, а й протягом усього року не забувати про те, що поруч із нами живуть співгромадяни, які потребують нашої допомоги та уваги. У цей день хочеться побажати їм теплих стосунків із близькими, бадьорості духу та міцного здоров`я, і надалі залишатися для нас прикладом безмежних людських можливостей та великої сили волі, що ці можливості породжує, а всім нам побільше душевної щедрості і милосердя, які втілилися б у добрі справи.

Волицькою сільською територіальною громадою у 2022 році проводились заходи  до Міжнародного дня осіб з інвалідністю  в освітніх закладах громади проводились «уроки доброти», проводяться обстеження матеріально- побутових умов проживання осіб з інвалідністю з метою надання їм соціальної допомоги за місцем проживання , здійснюється прийом заяв з необхідними документами для забезпечення технічними та іншими засобами реабілітації, особам з інвалідністю протягом року надавалась матеріальна допомога та гуманітарна допомога.

Волицька сільська рада висловлює велику подяку Благодійному фонду  «Юнісеф» за організацію надання гуманітарної допомоги для осіб з інвалідністю, особливо в цей нелегкий для нашої України час. Бажаємо вам міцного здоров’я, сили, наснаги, любові, миру.