До уваги клієнтів ТОВ «Житомиргаз Збут», які користуються тарифом “ТВІЙ ГАЗ РІВНОМІРНИЙ ПЛАТІЖ”!

  • 243

До уваги клієнтів ТОВ «Житомиргаз Збут», які користуються тарифом “ТВІЙ ГАЗ РІВНОМІРНИЙ ПЛАТІЖ”!

Дія вашого тарифу завершиться 30 квітня 2022 року. Тож, розповідаємо, що робити далі:

Вам не потрібно йти до центрів обслуговування клієнтів, щоб щось переоформити. З 1 травня ви будете автоматично переведені на базовий тариф «ТВІЙ ГАЗ РІЧНИЙ».

До середини травня наші фахівці надішлють вам точну інформацію про баланс вашого Особового рахунку. Якщо ви використали більше газу, ніж у минулому опалювальному сезоні – потрібно буде оплатити різницю за ціною 7,99 грн за куб. Якщо ви спожили менше газу – ми повернемо кошти на ваш Особовий рахунок як переплату.

Для остаточного розрахунку дуже важливо, щоб ви саме станом на 30 квітня зафіксували показники свого лічильника і передали їх вашому оператору ГРМ.

ТОВ «Житомиргаз Збут» отримує багато позитивних відгуків про «рівномірний» тариф, що надихає нас запропонувати його на наступний рік. Як тільки подібна пропозиція знову стане доступною, ми одразу вас проінформуємо.

І найголовніше, що турбує всіх наших клієнтів – якою буде ціна газу з 1 травня 2022 року? Постачальники природного газу, так само як і споживачі, з нетерпінням очікують рішення влади щодо ціни на газ. Зі свого боку, у  «Житомиргаз Збуті»  зроблять усе можливе, щоб ціна газу для українців у новому газовому році не змінилась.

Дякуємо усім клієнтам ТОВ «Житомиргаз Збут», які, попри надскладну ситуацію в Україні, вчасно сплачують за газ. Це дуже важливо для підтримки економіки держави та співгромадян, які через війну такої можливості не мають.

Разом переможемо! Слава Україні!