ПРИВІТАННЯ З РІЗДВОМ ХРИСТОВИМ

  • 560

Фото без опису

Рік, що минає був непростим, ми з гідністю витримали усі випробування, разом плідно працювали заради кращого майбутнього нашої об’єднаної територіальної громади, яка нещодавно відзначила тільки першу річницю свого існування. Маю надію, що любов до нашого спільного дому, прагнення зробити його кращим буде і надалі слугувати головним пріоритетом на майбутнє.

Різдвяні свята є джерелом світлої радості, очищення душі, зміцнення віри і надії. Воно наповнює наше життя добротою та щирістю, духовністю і милосердям.

На передодні Різдвяних свят хочу побажати Всім жителям громади миру та злагоди, духовного зростання, добробуту, успіхів, нових перемог та віри в себе, у людей, в процвітання нашого краю . Віри в те, що будь-яке добре починання, яке робиться від щирого серця, буде успішним. Адже тільки разом ми збережемо все краще, що маємо та спільними зусиллями досягнемо успіхів.

Нехай світле Різдво Христове укріпить всіх нас у вірі, об’єднає теплом і радістю, наповнить кожне серце і кожну домівку любов’ю рідних та близьких, стане сприятливим для втілення всіх благих справ на користь нашої ОТГ, принесе стабільність і благополуччя, добробут і реальні зміни на краще.

Бажаю усім міцного здоров’я, особистого щастя, родинного затишку, та Божого благословення, життєвих гараздів та статків, бадьорого настрою і творчої наснаги! Нехай у Новий рік в усіх нас будуть чисті помисли, наповнені добрими справами, вчинками, любов’ю до наших рідних і близьких.

 

З повагою голова Волицької сільської ради        Андрій ШАПОВАЛОВ