“НОУТБУК КОЖНОМУ ВЧИТЕЛЮ”: ВІТАЛІЙ БУНЕЧКО ПЕРЕДАВ 102 КОМП’ЮТЕРИ ОСВІТЯНАМ НОВОГРАД-ВОЛИНСЬКОГО РАЙОНУ

  • 383

06 грудня, голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко в рамках робочого візиту передав 102 ноутбуки вчителям 11 шкіл Новоград-Волинської міської територіальної громади. Ноутбуки закуплені в рамках спільного проєкту Міністерства цифрової трансформації України та Міністерства освіти і науки України «Ноутбук кожному вчителю». Це друга партія техніки, яка закуплена для освітян Житомирщини в рамках державної програми.

Загалом 183 школи з 59 територіальних громад області в рамках цієї програми отримають майже 2700 ноутбуків.

«Переконаний, що це потужна допомога з боку Держави, яка піклується про те, щоб наша освіта була сучасною та використовувала усі можливості, зокрема й цифрового світу для розвитку дітей. Тож наші викладачі матимуть більше інструментів, щоб заохотити школярів до навчання», — сказав Віталій Бунечко.

Загальна вартість техніки, що була придбана для Новоград-Волинської громади склала 1,8 мільйона гривень, а для громад району – 5,6 мільйона.

Також голова Житомирської облдержадміністрації зауважив, що в рамках програми Президента України «Велике будівництво» на Житомирщині оновлюється і освітній простір, зокрема більше 3600 школярів регіону вже навчаються в оновлених школах.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису