ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО НА ЖИТОМИРЩИНІ: ЛЮДМИЛА ДИМИДЮК ПРОІНСПЕКТУВАЛА ПРОВЕДЕННЯ КАПІТАЛЬНОГО РЕМОНТУ ХАРЧОБЛОКУ РУЖИНСЬКОЇ ГІМНАЗІЇ

  • 509

Голова Бердичівської РДА Людмила Димидюк відвідала Ружинську територіальну громаду, щоб ознайомитися з ходом робіт по капітальному ремонту харчоблоку Ружинської гімназії в рамках програми Президента «Велике будівництво».

Разом із селищним головою Людмилою Біляк очільниця району виїхали безпосередньо на об’єкт, де мали можливість поспілкуватися з представниками підрядної організації, що виконує відповідні будівельні роботи.

«Цей об’єкт надзвичайно важливий для Ружинської громади та усього Бердичівського району. Тому триматиму питання на контролі, адже до здачі в експлуатацію об’єкта залишилося вкрай мало часу», – зазначила голова Бердичівської РДА.

На капітальний ремонт харчоблоку Ружинської гімназії виділено понад чотири мільйони гривень і згідно з планом роботи мають бути виконані до кінця поточного року.

Людмила Димидюк обговорила ситуацію з підрядником та закликала своєчасно освоювати кошти та якісно виконати усі роботи, дотримавшись обумовлених термінів.

Наразі на об’єкті працює близько тридцяти осіб.

Нагадаємо, що в рамках президентської програми «Велике будівництво» у Житомирі завершено останню ІІІ чергу реконструкції приміщень обласної клінічної лікарні ім. О.Ф. Гербачевського.