ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО НА ЖИТОМИРЩИНІ: ВІТАЛІЙ БУНЕЧКО ТА ОЛЕКСІЙ ЧЕРНИШОВ ОГЛЯНУЛИ ХІД РЕКОНСТРУКЦІЇ ОБЛАСНОГО ОНКОДИСПАНСЕРУ

  • 454

Під час робочої поїздки до Житомирської області Міністр розвитку громад і територій України Олексій Чернишов та голова облдержадміністрації Віталій Бунечко проінспектували об’єкти програми Президента України «Велике будівництво» у Житомирі. Зокрема оглянули завершальні роботи в обласному онкодиспансері.

«Потреба у ньому велика: статистика засвідчує стійку тенденцію зростання кількості онкохворих. На жаль, зараз на «онко» хворіє кожен 35-й житель області, в тому числі збільшилася кількість дітей із пухлинами. Саме тому ми прийняли рішення, що цей об’єкт буде для нас першочерговим. І ось тепер, завдяки включенню цього проєкту до програми Президента, роботи будуть завершені», – повідомив Віталій Бунечко.

За інформацією Департаменту регіонального розвитку Житомирської ОДА, реконструкція будівлі з прибудовою до неї поліклініки триває вже 4 рік. Терміни зумовлені необхідністю поетапного виконання робіт без припинення надання пацієнтам необхідного лікування.

На сьогодні завершено будівельні роботи в приміщеннях ендоскопічного, лабораторного, поліклінічного, хіміотерапевтичного та амбулаторно-операційного відділень.

Також за планом в онкодиспансері буде здійснено капітальний ремонт внутрішніх приміщень онкогінекологічного, рентгенологічного та мамологічного відділень.

«Оновлений медичний заклад дасть можливість пацієнтам отримувати своєчасну, якісну допомогу в гарних умовах. Отже, ми бачимо, що наші зусилля дають конкретний результат. Роботи проведено чимало і ми не зупиняємося на досягнутому, а впевнено крокуємо вперед задля покращення медичної інфраструктури, яка є пріоритетом для держави та важливою складовою ефективного розвитку Житомирщини», – наголосив Віталій Бунечко.

Нагадаємо, що в обласному протитуберкульозному диспансері Житомирської обласної ради проводиться реконструкція лікувального корпусу (дитяче відділення) під інфекційне відділення. 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису