ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО НА ЖИТОМИРЩИНІ: ТРИВАЮТЬ РОБОТИ У ДИТЯЧОМУ ВІДДІЛЕННІ ОБЛАСНОГО ПРОТИТУБЕРКУЛЬОЗНОГО ДИСПАНСЕРУ. ФОТО

  • 369

У рамках президентської програми «Велике будівництво» тривають роботи у дитячому відділенні обласного протитуберкульозного диспансеру, що в смт Гуйва Житомирського району.

Тут буде створене дитяче інфекційне відділення, розраховане на 40 пацієнтів. Проєктом передбачається увесь комплекс заходів з підвищення енергоефективності будівлі (утеплення фасадів, підвалів, горища, заміна покрівлі, віконних та дверних блоків). Також будуть оновлені усі інженерні мережі, устаткування та сантехніка. А для доступу осіб з обмеженими фізичними можливостями та організації внутрішньо-лікарняних перевозок запроектовано медичний ліфт.

Загальна кошторисна вартість об’єкту становить 48 043,751 тис.грн. Станом на 01.11.2021 профінансовано 18 343,582 тис.грн.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису