«Житомиргаз Збут» збільшує обсяги постачання електроенергії бізнесу та бюджетникам

  • 462

«Житомиргаз Збут» збільшує обсяги постачання електроенергії бізнесу та бюджетникам

 

З початку 2021 року ТОВ «Житомиргаз Збут», що працює під брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ», реалізувало вже 3 млн 815 тис. кВт/год електроенергії. Електричну енергію компанія постачає вже 135 клієнтам, серед яких не лише малий та середній бізнес, а й бюджетні установи.

 

«Електроенергію ми почали постачати нашим клієнтам – юридичним особам – лише з грудня минулого року. Щомісяця нарощуємо обсяги реалізації та пропонуємо представникам бізнесу вигідну пакетну пропозицію – електрична енергія + газ», – розповідає директор ТОВ «Житомиргаз Збут» Олена Благодарська.

 

Протягом восьми місяців 2021 року клієнти ТОВ «Житомиргаз Збут» наростили споживання електричної енергії з 29,6 тис. кВт/год у січні до 743 тис. кВт/год у серпні.

 

Наразі компанія забезпечує електроенергією 135 споживачів. Це клієнти, які працюють у каменеобробній та деревообробній галузях, легкій промисловості, у сфері послуг.

 

«Перевагою співпраці з нами є можливість оплати за фактом споживання енергії, а також сплати розподілу за фактом. Наші клієнти можуть сплачувати за одним рахунком за електроенергію та розподіл. Це економить час нашим споживачам, аби більше уваги приділяти розвитку свого бізнесу», зауважила Олена Благодарська.

 

ТОВ «Житомиргаз Збут» пропонує три окремі тарифні пакети на поставки електроенергії з різними умовами оплати: передплата, післяплата та подекадна оплата.

 

«Співпрацюємо з ТОВ «Житомиргаз Збут» як надійним та відповідальним постачальником газу, а тепер ще й електроенергії. Індивідуальний підхід, гнучкі пропозиції, ціна, вибір умови оплати – складові нашої співпраці з компанією», – наголосила головний бухгалтер ТОВ «ЕЛІТГРАН» Жана Демидова.

 

Детальніше про умови придбання електроенергії на сайті ТОВ «Житомиргаз Збут» – https://zt.gaszbut.com.ua/business

 

Замовити послугу електропостачання або проконсультуватися можна за телефоном: (067) 512 24 32, або онлайн за посиланням:

 https://zt.gaszbut.com.ua/customer-business

 

Нагадаємо, ТОВ «Житомиргаз Збут» отримав ліцензію на постачання електричної енергії юридичним і фізичним особам-підприємцям у червні минулого року. Компанія вже більше шести років працює на енергетичному ринку та завжди надійно виконує свої зобов’язання перед усіма категоріями споживачів.