Вирішення проблеми працевлаштування людей з інвалідністю.

  • 658

Фото без опису

Шановний  пане(і) голово громади!

 

Надсилаємо результати дослідження щодо проблеми працевлаштування людей інвалідністю, проведеного в рамках спільної ініціативи Міністерства соціальної політики України, проекту Ради Європи «Розвиток соціальних прав людини як ключовий чинник сталої демократії в Україні та громадської організації «Громадський рух «Соціальна єдність».

 

У додатку знаходиться новина. Просимо Вас сприяти її поширенню серед населення територіальної громади. Це дозволить суттєво покращити інформування бізнесу щодо бар’єрів і можливостей у створенні сприятливих умов для працевлаштування людей з інвалідністю.

 

У разі виникнення додаткових питань просимо звертатися за телефоном: 098 876 99 56 або електронною адресою: media@strategi.com.ua.

 

Агентство стратегічних рішень  ShiStrategies є консультантом Проекту Міністерства соціальної політики України за підтримки Світового банку «Підготовка та впровадження інформаційно-роз’яснювальної кампанії щодо популяризації Проекту «Модернізація системи соціальної підтримки населення України».

 

Додаток №1