Конкурс на посаду директорів Старокотельнянської гімназії, Івницької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів та Новоівницької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Житомирського району Житомирської області

  • 734

Фото без опису

23.06.2021 року розпочато конкурс на посаду директорів Старокотельнянської гімназії, Івницької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів та Новоівницької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Житомирського району Житомирської області

Відділ освіти інформує,

Що 23.06.2021 року розпочато конкурс на посаду директорів Старокотельнянської гімназії, Івницької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів та Новоівницької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Житомирського району Житомирської області.

    Перелік питань для перевірки знань законодавства у сфері загальної середньої  освіти затвердженого центральним органом виконавчої влади у сфері освіти і науки – https://osvita.ua/legislation/Ser_osv/737550/, крім того відділом освіти, культури, туризму, сім’ї, молоді та спорту затверджено зразок ситуаційного завдання (Наказ від 19.05.2020 року № 654)  

   Зразок ситуаційного завдання: «У дівчинки зіпсувалися взаємини з класним керівником. На її уроків Оля не відповідає, на спроби з’ясувати ситуацію говорить грубощі або вперто мовчить. Прохання і вимоги не виконує, порушує дисципліну, причому робить це демонстративно, підкреслюючи свою неповагу до вчительки. Що б ви порадили вчительці?»